Angelic Reiki®

En behandling med Angelic Reiki® är ett säkert och naturligt sätt att hantera många situationer. Den helande energin handlar om orsaken till problemet snarare än med resultaten eller symtomen, vare sig det är i ett fysiskt, emotionellt, mentalt eller andligt plan.

Det kan användas tillsammans med traditionell medicin och andra komplementära eller holistiska terapier.

Angelic Reiki
® gynnar i olika situationer som stress, trötthet, ångest, depression och många andra sjukdomar, inklusive smärta och kroniska problem, men kan inte ersätta konventionell cancervård, kirurgi eller psykiatrisk vård.

Behandlingen sker med kroppen som normalt klädd, genom mjuk beröring, medan patienten ligger på en säng av behandling.

De som inte kan ligga ner kan ges sittande ställning. Ett utrymme öppnas och låter de helande energierna återställa ordning och harmoni.

De flesta människor kopplar av med att lyssna på musik och njuta av behandling, andra kan se vackra färger eller få insikt i ämnet.

Allas erfarenhet är unik!

Angelic Reiki
® tillämpas i många fall vid fysiska, känslomässiga och psykiska problem samt även vid karmiska problem och vid andra tillstånd eller områden i livet. 

Angelic Reiki
® balanserar kroppen, lugnar känslor och ger tydlighet till tanken, återställer energiflödet, lindrar och stärker. Resultaten av sessionen fortsätter att utvecklas till och med veckor efter behandling.


Reiki kan lindra smärta och lösa upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänka stress och öka välbefinnandet, men kan aldrig ersätta konventionell cancervård, kirurgi eller psykiatrisk vård.
Däremot kan Reiki utgöra ett värdefullt komplement till dessa, vilket är vanligt på sjukhus i USA, Storbritannien och  Kanadas.
Vid allvarliga sjukdomstillstånd ska man alltid söka läkarvård i första hand, och vill man komplettera med Reiki ska man alltid fullfölja den behandling läkaren föreskriver.
Länkar: