Vad är Angelic Reiki®?
Reiki - två japanska ord som betyder universellt ledd livsenergi. Det är en stressreducerrande och djupt avslappnande behandlingsmetod.I Angelic Reiki® arbetar du hand i hand med Änglarna för att få en av de högsta formerna av healing till individer, grupper och planeten. Angelic Reikis® initieringar sker direkt från Änglarna, det säkerställer den yttersta rena initieringen. 

Hur många reikibehandlingar måste man göra?
Det rekommenderas att du tar emot minst tre (3) behandlingar där du även aktivt arbetar med det som eventuellt kommer upp till ytan. 

Hur det funkar med reiki på distans?
Reikibehandling på distans funkar precis som en behandling på plats och har samma effekt och result. Vad vi behöver är bara en telefon eller bara behandlingsmottagarens namn. 

Hur går det till?
Behandlingen består av tre delar. Först sker ett samtal mellan dig och mig, sen genomförs själva behandlingen och sist har vi ett samtal till om vad som hänt under  behandlingen.

Vad betyder ordet metamorphosis?
Metamorphosis är ett grekiskt ord som betyder förvandling. Det är precis vad reikihandling hjälper oss göra. Ta bort allt som vi inte behöver längre, allt gammalt och låter oss öppna vår vackra fjäderdräkt och flyga till ett nytt lyckligt  liv.